Loading Events

Curs Formator

Perioada : 20 septembrie-3 octombrie 2019

Locatia: Bucuresti

Pret curs formator 500 RON

Cursul se adreseaza atat celor care profeseaza in domeniul instruirii adultilor si doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si metodele de lucru cat si celor care doresc sa devina formatori (traineri) acreditati, asigurandu-le acestora atat instruirea necesara cat si autorizarea si certificarea profesionala in domeniu:
  • – Trainerilor cu studii superioare si experienta in domeniul formarii profesionale care şi-au dobândit parţial competenţele pe căi informale si care vor sa obtina certificarea profesionala ANC /CNFPA: profesori, invatatori, educatori, specialisti sau manageri ai departamentelor de resurse umane, lectori interni ai organizatiilor, etc.
  • – Persoanelor care doresc sa devina formatori independenti certificati de ANC /CNFPA, ca si alternativa in cariera, persoane ce sunt interesate sa transmita si altora, in mod organizat si avizat, din experienta dobandita in domeniul in care profeseaza.

Inscrieri curs formator

Curs autorizat ANC
Inscrieri

Programa curs formator

Vezi detalii, programa,acte necesare curs formator
Citeste

Lectori curs formator

Cristina Manda

Daniela Florescu

Daniela Florescu, are o experienta de peste 11 ani în administratie publica locala si centrala si 8 ani în învatamantul universitar, în prezent ocupa functia de consilier superior în cadrul Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice. Experienta sa acopera întreg ciclul de management al achizitiilor publice precum si domeniile conexe acestora (economic, juridic).

A participat ca speaker la peste 25 de comunicari la diferite congrese, conferinte, simpozioane si sesiuni stiintifice si a publicat peste 30 de articole în reviste de specialitate cotate CNCSIS si indexate în baze de date internationale. A participat în calitate de trainer pentru diverse cursuri organizate de Agentia Nationala a Functionarilor Publici.

Specializari si documentari: curs „Auditor intern” (2014), curs „Expert achizitii publice” (2014), curs „Evaluator proiecte” (2014), curs „„Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene” (2014) curs „Evaluator competente” (2012); curs „Formator de formatori” în cadrul proiectului „Perfectionarea cadrelor didactice, din învatamantul liceal, care predau discipline economice” finantat prin POS – DRU (2010); Curs „Manager Proiect” (2010); Curs „Inspector Resurse Umane” (2006); curs „Sistemele de implementare a achizitiilor si investitiilor publice” – Guvernul Romaniei (2005); cursuri postuniversitare în cadrul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic – Academia de Studii Economice Bucuresti (2002).

Florin Cosmoiu

Carmen Dascalescu

De profesie economist, Carmen este absolventa a Facultatii de Finante, Banci si Contabilitate in cadrul Academiei de Studii Economice.

Are o experienta de peste 20 ani la nivel de top management in managementul strategic, managementul programelor si proiectelor finantate din fonduri europene, consultanta, infrastructura si resurse umane.

In calitate de formator a participat la diverse programe / cursuri cum ar fi: “Accesare fonduri europene si implementarea proiectelor cu Finantare Europeana”, “Scrierea de proiecte si accesarea de fonduri europene”, “Manager de proiect”, etc, formand peste 400 de persoane.

Distribuie acum si prietenilor tai !

Go to Top