Suntem BocaSoft.ro – Magazin online de aplicații, software, formulare standard, etc, o echipa tanară, dinamică și dornică de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la creșterea nivelului de încredere în comerțul electronic, și, implicit, la dezvoltarea acestuia.

Am hotărât să oferim șansa de a beneficia de serviciile unui magazin online unei game mai largi de persoane, practicând prețuri accesibile și păstrând obligatoriu cel mai bun raport calitate/preț.

Această magazin online  îşi propune promovarea unor aplicaţii pentru managerii de proiect, în special cei ce gestionează fonduri europene atât la nivelul instituțiilor publice, cât și la nivelul companiilor private.

Gestionarea unui proiect cu finanţare europeană necesită o gamă de aptitudini şi cunoştinţe. În plus,aceasta necesită ca managerul de proiect să aplice câteva politici, reguli, proceduri şi tehnici. Acestea sunt în general definite de o competenţă specifică, domeniu de activitate şi de utilizarea unor aplicaţii IT ce pot fi pre-definite, facilitând activitatea zilnică a managerilor de proiect.

Aplicațiile pot fi executate la comandă, pot fi personalizate la solicitarea clienților, putem oferi consultanță în permanență de specialitate!

Persoanele fizice și juridice care au conceput astfel de instrumente și doresc să le vândă către alte persoane o pot face prin magazinul nostru. În acest sens, contactați-ne!

Vom lucra în continuare la creșterea imaginii site-ului dar și a numărului și diversității produselor tocmai pentru a vă surprinde pozitiv, pentru a vă menține viu interesul și pentru a vă facilita navigarea pe BOCASOFT.ro.

Asteptăm cu interes sugestiile dumneavoastră despre ceea ce am realizat până acum și ce v-ați dori, ca și client, să vedeți in viitor pe BOCASOFT.ro. alte servicii de care ați dori să dispuneți.

Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi!

Echipa BOCASOFT.ro